Szary Pan Admin
Liczba postów : 52 Join date : 02/11/2012
| Temat: Wielkie, kolorowe klepsydry które tak kochamy, śmiejemy się z nich i nienawidzimy. Pią Gru 07, 2012 11:18 am | |
| Zrodziła się propozycja liczenia punktów domów. Popieracie to? Jeśli tak jest propozycja by powstały specjalne tematy dla każdego domu gdzie prefekci oraz nauczyciele będą dodawać i odejmować punkty. Ma to mieć następującą formułkę.
Jako prefekt/nauczyciel dodaję/odejmuję ……………..(nazwa domu i ilość punktów) za …………. (podać przyczynę!) Ilość punktów przed, dodana/odjęta ilość punktów, ilość która została.
Np. jako nauczycielka zielarstwa dodaję Slytherinowi 5 punktów za poprawne przesadzenie sadzonki Mandragory. Było 45 dodałam 5 jest 50
| |
|
Sonia
Liczba postów : 124 Join date : 05/11/2012 Age : 25 Skąd : Wielka Brytania
| Temat: Re: Wielkie, kolorowe klepsydry które tak kochamy, śmiejemy się z nich i nienawidzimy. Sob Gru 08, 2012 9:19 am | |
| Jestem za. Mogę nawet podjąć się zadania i założyć temat. Tylko w jakim dziale będzie najlepiej? Może w Wielkiej Sali, bo tam znajdowały się te klepsydry? | |
|
Snorri
Liczba postów : 83 Join date : 25/11/2012 Age : 25
| Temat: Re: Wielkie, kolorowe klepsydry które tak kochamy, śmiejemy się z nich i nienawidzimy. Sob Gru 08, 2012 12:52 pm | |
| A nie na dziedzińcu? Moim zdaniem temat z klepsydrami (liczba punktów) powinien być w informacjach albo przyklejony tak jak prognoza pogody żeby z każdego forum było go widać zaś fabularny temat na dziedzińcu. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Wielkie, kolorowe klepsydry które tak kochamy, śmiejemy się z nich i nienawidzimy. | |
| |
|