Szary Pan Admin
Liczba postów : 52 Join date : 02/11/2012
| Temat: dla nowych i nieświadomych Nie Lis 04, 2012 4:59 pm | |
| opiekunowie domów. Chciałam poinformować wszystkich, że każdy dom ma swojego przewodniczącego (Czy coś w tym guście) fabularnie, jak i zarządce mechanicznie. Więc wszystkie sprawy załatwiamy ze swoimi "przełożonymi". Bo porządek musi być :p Tak więc: Puchoni, wszelakie sprawy fabularne jak i mechaniczne, pytania i inne kierują do Olenki Krukoni do Sylvi Gryffoni do Soni Ślizgoni mają trochę gorzej bo fabularnie nie mogą się zgłosić do nikogo. Lorelei fabularnie jest nowa w szkole. Ale to nie zmienia faktu że mechanicznie jest zarządcą.I proszę się nie bać, my nie gryziemy (nawet Lo)
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Pią Kwi 12, 2013 1:10 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
Szary Pan Admin
| Temat: Re: dla nowych i nieświadomych Sob Lis 10, 2012 9:19 pm | |
| Multikonta i z czym to się je.
Moim zdaniem najlepiej smakuje na słodko ale tajemnica tkwi w tym by miał swój unikatowy smak. A teraz poważnie. Multikonto to tworzenie sobie drugiego konta z inną osobą która może(ale nie musi) być powiązana z poprzednią. Stajemy się wtedy inną osobą jednocześnie korzystając ze starego konta. Forum które prowadzimy jest wyjątkowe więc takie zabiegi nie są tak potępiane jak na innych forach. A oto parę zasad które panują nad tą sferą internetowego życia. 1) Poprzednie konto (konta) nie może być zaniedbywane. 2) Najlepiej tworzyć multikonto dla kogoś, ponieważ wtedy masz z kim pisać. 3) Druga postać może być w innym wieku/innej płci/chodzić do innego domu niż poprzednia. 4) Działania jednej postaci nie mają wpływu na drugą. | |
|
Szary Pan Admin
| Temat: Re: dla nowych i nieświadomych Pią Gru 07, 2012 11:03 am | |
| Nie chcę, ale muszę...
Wiem, że na naszym forum jest dużo osób które po raz pierwszy eksperymentują z forum RPG ale to zjawisko występuje na tytle często, że zdecydowałam się opisać je tutaj. Każdy ma swoją postać i może kontrolować tylko ją. Nie kierujemy innymi osobami! Np. kruk w zakazanym lesie wcale nie chciał lecieć za Kirą i Morvuną a Lorelei nie płakała na polanie. Może wdaje się wam to nie istotne ale to dlatego, że wy nigdy nie byłyście w takiej sytuacji. Bardzo proszę o zastosowanie się do mojej prośby i przynajmniej spróbować nie kierować nikim innym poza sobą.
| |
|
Sponsored content
| Temat: Re: dla nowych i nieświadomych | |
| |
|